Jobba med oss

Är det dags för nya utmaningar och nya projekt i en ny miljö? Vi söker alltid nya drivande medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Se lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

PRAKTIK
Vi erbjuder varje termin praktikplatser för studenter som vill få yrkeserfarenhet. Studerar du till arkitekt eller byggnadsingenjör är du välkommen med din ansökan. Skicka CV, personligt brev och ett utdrag ur din portfolio till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFuc29rYW5AbWV0b2RhcmtpdGVrdGVyLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmFuc29rYW5AbWV0b2RhcmtpdGVrdGVyLnNlPC9hPg== Märk ansökan med ”praktik” och namnet på det kontor som du söker till.


Lediga tjänster


Uppsala

MEDVERKANDE ARKITEKT

Vi söker medverkande arkitekt med något eller några års erfarenhet efter sin masterexamen i arkitektur till vårt kontor i Uppsala. Du är en kreativ och initiativrik person som vill jobba med både gestaltning i tidiga skeden och projektering. Vi ser gärna att du är drivande och initiativtagande och snabbt önskar växa in i handläggarrollen.


HANDLÄGGANDE ARKITEKT

Vi söker dig som har jobbat i minst 5 år som arkitekt och har erfarenhet av att arbeta som handläggare. Du är van att självständigt driva projekt och har förmågan att vägleda dina medarbetare. Du bör ha ett stort intresse för tekniska lösningar och detaljer och har stor kunskap av projektering. Vi förutsätter att du pratar och skriver svenska flytande och är väl insatt i svenska branschregler.


PRAKTIKANT

Vi söker 1 praktikant för vårterminen 2018. Du som studerar till arkitekt eller byggnadsingenjör och har ett par års studier bakom dig är välkommen med din ansökan.


Stockholm

PRAKTIKANT
Vi söker 1 praktikant för vårterminen 2018. Du som studerar till arkitekt eller byggnadsingenjör och har ett par års studier bakom dig är välkommen med din ansökan.

I din ansökan vill vi se CV, kort om vem du är samt ett utdrag ur din portfolio (ansökningar som saknar portfolio behandlas ej). Interjuver för samtliga tjänster sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmFuc29rYW5AbWV0b2RhcmtpdGVrdGVyLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmFuc29rYW5AbWV0b2RhcmtpdGVrdGVyLnNlPC9hPg==